Sunt așa zile …

Sunt așa zile cînd dimineața e una foarte obișnuită, tăcută,care îți scoate din măduva tăcerii cuvinte ce trebuie să ți le spui în glas tare doar ție.

Sunt așa zile cînd plîngi în hohote și nu te sfiești de cei ce te văd la balconul biroului, sus departe de lume. Plîngi sincer pentru oameni care îți spun la telefon * te cuprind* … și știi că degrabă nu îi mai vezi … oameni care ți-au cerut să nu dispari din viața lor …

Sunt așa zile cînd rîzi în hohote cu un business partener și afacerea devine o plăcere neplanificată.

Sunt așa zile cînd zici fără sfială unui Om din reviste și emisiuni televizate: “Hai să mîncăm ” și mergeți și mîncați ceva gustos la restaurantul tău preferat, ceva condimentat cu politcă și culori de conduită. Pentru că deoarece. Or, pentru simpla existență a unor astfel de momente din care se clădesc dialoguri cu cioburi de statistică și auto-analiză.

Sunt așa zile cînd unii îți scriu un mesaj cunoscut care te face mereu să zîmbești: “Jie?”  și tu știi că în spatele celor 3 litere stau în rînd alte întrebări ironico-realiste.

Sunt așa zile cînd simți că sfîrșitul începutului și începutul sfîrșitului sunt în egală măsură compatibile pentru tine.

Sunt așa zile cînd distanțele sunt șterse iar continentele se suprapun frumos în trăiri, în planuri de momente. Și călătorii.

***

Sunt așa zile, cu toate într-o zi. E Marți.

Zile cînd înțelegi că ceea și cei pentru ce credeai că poți muri, îți demonstrează din nou că merită să trăiești. :)

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

11 − 9 =